Over ons

IT draait om mensen. Om begrijpen en begrepen worden. Dus leven we ons in, graven we door en halen we de onderste steen naar boven. Alles om de mens achter de gebruiker te leren kennen en op basis daarvan hem de beste oplossingen aan te reiken. Zo maken we werk van IT en brengen we mensen en techniek steeds dichter bij elkaar. 

Keep IT simple

We geloven in de kracht van eenvoud. Voor ons geen dure termen en eindeloze vergaderingen, maar gewoon dóen, zeggen waar het op staat en dingen niet ingewikkelder maken dan nodig is. Keep IT simple. Dat lukt volgens ons het beste in een platte organisatie met korte lijnen en een open cultuur. Samen werken we aan slimme en persoonlijke toepassingen die haast onzichtbaar aanwezig zijn en altijd tegemoet komen aan de wensen van mensen.

Wat je van ons kunt verwachten

Ieder mens is anders en geen enkele organisatie is hetzelfde. We geloven dus niet in een standaard aanpak. Maar wie je ook bent en wat je uitdaging ook is, we beloven jou als partner in ieder proces het volgende:

  • Inderdaad, je bent voor ons een partner en geen klant. Niet ‘u vraagt, wij draaien’, maar eerlijk advies op basis van een gelijkwaardige relatie en samen op weg naar succes.
  • We zijn betrokken: persoonlijk contact vormt de basis van onze samenwerking
  • We ondersteunen je met up-to-date vakkennis en volgen ontwikkelingen binnen de IT op de voet.
  • Een transparante en eerlijke prijs
  • Snelheid. Bij onverhoopte problemen staan onze servicedeskmedewerkers altijd voor je klaar. En aanpassingen in je IT voeren we door met een minimaal verlies van werktijd.
  • We doen wat we beloven. Altijd.
  • We doen niet alles in één keer goed, maar dat het goed komt, is zeker.

Benieuwd hoe we dat voor jou in de praktijk brengen? Ontdek onze uitgebreide dienstverlening.

Meer over onze diensten